Produkte


Antamedia Print Menaxher

Print Manager

Kanë nevojë për kontroll të shtypura? Antamedia Print Manager është të menaxhimit të shtypura software për zbatimin e brendshëm të rregullave dhe politikave të shtypjes, të drejtuar nga një panel kontrolli qendror dhe opsionale duke ofruar një shërbim të paguar shtypi (për operacione të tilla si bibliotekat, spitalet, internet kafe etj). Mbron fitimet tuaja duke ulur kostot e printimit nëpërmjet rregullat që keni vendosur. Kontrollon ngjyrën, numri i faqeve, herë e ditës dhe shumë parametra të tjerë, të gjithë nga individi, nga grupi i përdoruesit ose nga printer.


Antamedia HotSpot Software

HotSpot Billing Software

Antamedia HotSpot është që ju ndihmon në kontrollimin dhe faturon klientët tuaj për përdorimin e internetit. Ai është i përshtatshëm për të gjitha qëllimet, ku një klient duhet të nxitet për të shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin për të marrë qasje në Internet. Software përfshin faturimit, statistikat dhe raportimit me shumë karakteristika të tjera të dobishme. Ajo është e hardware pavarur dhe
ju mund të përdorni çdo lloj të pikave të hyrjes, routers, çelsin dhe të tjera
pajisje për të kontrolluar WiFi tuaj, WiMAX, LAN, Cable, DSL, Satellite
dhe lloj tjetër të lidhjeve të rrjetit.


Antamedia Internet Cafe Software

Internet Cafe Software

Internet Cafe Software ndihmon kafene Cyber ​​dhe qendër lojë pronarët me kontrollin dhe menaxhimin e përdorimit të kompjuterëve dhe lojë consoles. Faturimit të fuqishme, statistika dhe raporte të japë të dhëna të rëndësishme se si funksionon biznesi juaj dhe ju ndihmon të rritur të ardhurat tuaja. Internet Cafe përfshin çmimi i përshtatshëm për të përshtaten modelin tuaj faturimit, lëkurat të shkojë me sy tuaj kafe, të plotë të sistemit POS, kartat smart, download / upload kufizimin, regjistroheni automatizuar duke pranuar kartat e pagesave të kreditit, dhe shumë më tepër.


Antamedia Bandwidth Menaxher

Bandwidth Manager

Antamedia Bandwidth Menaxher ju ndihmon të kontrollojë të shkarkoni dhe ngarkoni normë për çdo kompjuter në rrjetin tuaj. Kompjuter mund të jetë i kufizuar me kohë të caktuar dhe të kuotave për seancën, ditën kur qasja është e lejuar dhe të vendosur për të logout pas pasivitet. Kjo është shumë e përshtatshme për të internetit dhe kafene lojë si ajo fort integron me softuer Antamedia Internet Cafe mundësuar bllokimin automatik të trafikut kur Logout përdoruesi. Çdo përdorues dhe kompjuteri mund të ketë shkarkoni dhe ngarkoni norma të ndryshme.


© 2014 ANTAMEDIA INTERNET CAFE SOFTWARE - Qendra Lojë me baste dhe Cyber ​​Cafe Software